MENIU

Fata lui Adrian Minune, în competiția VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI. Carmen Simionescu va participa la sezonul 9 de la Vocea României. Fiica lui Adi Minune va urca pe scenă în audițiile pe nevăzute și va ajunge în echipa lui Horia Brenciu, anunță OK!

VOCEA ROMÂNIEI. Karmen a participat la audiţiile pe nevăzute și a impresionat juriul cu vocea ei, ajungând în echipa lui Horia Brenciu. Artista se alătură astfel artiştilor care au urcat pe scena de la Pro TV, de-a lungul timpului, cum ar fi Tavi Clonda, Maria Constantin și Emilia Dorobanţu. „Karmen a fost o revelaţie pentru acest concurs. A reuşit să impresioneze juriul şi să meargă mai departe. Alegerea ei a fost Horia Brenciu. A fost susţinută din culise şi de familie. Acesta era visul ei, să ajungă la Vocea României”, a declarat o sursă pentru OK!

Karmen Minune a semnat cu Pro TV! Fata lui Adi Minune a slăbit 10 kg

De când a devenit mămică, fiica lui Adrian Minune, trece prin cele mai frumoase momente din viața sa. Chiar dacă este mai tot timpul ocupată cu cea mică, Karmen Minune a reușit să slăbească 10 kilograme și să ajungă la silueta impecabilă pe care o avea înainte de naștere.

Mai multe articole despre:
Vocea României Carmen Simionescu Karmen