MENIU

VOCEA ROMÂNIEI. Cine sunt concurenții care i-au impresionat pe jurați

Vocea României

VOCEA ROMÂNIEI, sezon nou: În prima ediție, antrenorii sunt șocați de timbrul vocal și de prezența unui concurent și fac declarații inedite!

VOCEA ROMÂNIEI. In prima editie din sezonul 7 Vocea Romaniei, telespectatorii au avut parte de un spectacol fascinant si de o adevarata competitie a vocilor!

Ioana Visinescu este prima concurenta care a urcat pe scena Vocea Romaniei sezonul 7. A venit cu incredere, iar antrenorii i-au apreciat imediat calitatile vocale.

Axenia Sova a fost incurajata mereu de parinti sa isi urmeze visul, iar acum a reusit la Vocea Romaniei. Tanara i-a impresionat pe antrenori cu interpretarea piesei All That Jazz".

Zsuzsana Cerveni are un timbru vocal aparte care a cucerit-o imediat pe Loredana. Catarina Sandu a visat inca de mica sa urce pe o scena atat de mare, iar acum Smiley si Despot s-au duelat in replici pentru o convinge sa intre in echipa lor.

Neonela Duplei i-a lasat pe antrenori fara cuvinte cand au auzit cum canta. Loredana a dansat neincetat pe rimurile piesei "Hora din Moldova".

Stefan Stiuca i-a impresionat pe Smiley si Tudor Chirila cu vocea lui, iar Loredana a apasat butonul cu piciorul pentru a-l covinge sa aleaga echipa ei. Razvan Encuna a urcat timid pe scena, dar reprezentatia lui a intors toate cele patru scaune ale antrenorilor.

Ana Munteanu a cantat in spatele cortinei si la numai 16 ani l-a facut pe Smiley sa marturiseasca ca niciodata nu a apasat atat de repede butonul pana acum.

Mano Raduly Botond a venit la Vocea Romaniei pentru ca si-a dorit sa le arate tuturor vocea lui extraordinara. Adrian Despot: "Inca o runda de aplauze pentru el".

TOATE prestațiile concurenților AICI

VOCEA ROMÂNIEI, sezon nou: Viețile concurenților sunt pe cale să se schimbe în sezonul șapte Vocea României! Antrenorii au o responsabilitate uriașă, însă sunt pregătiți să descopere voci speciale și să creeze momente de neuitat atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Vinerea aceasta, de la 20:30, Tudor, Smiley, Lori și Despot încep fascinanta călătorie pentru marele trofeu și sunt gata de un spectacol formidabil, anunță postul de televiziune. 

În prima ediție, vom avea parte de strategii interesante, decizii neașteptate, multă energie, emoție și dragoste pentru muzică. Antrenorii vor dansa și vor cânta de bucurie, îi vom vedea în situații inedite, având de fiecare dată comentarii spumoase.

”Băi, gagica asta era atât de Chirilă, nu înțeleg!”, va spune Tudor despre o concurentă în care avea mare încredere că-l va alege.

O concurentă din viitor, cu nume din viitor, așa cum spun antrenorii, va urca vineri pe scena Vocea României. ”Indiferent de antrenorul pe care-l vei alege, eu mă ofer să te conduc în culise. Măcar atât să fac și eu.”, îi va spune Smiley participantei, impresionat de apariția acesteia pe scenă.

Mai multe articole despre:
Tudor Chirilă Adrian Despot Vocea României