MENIU

Vladimir Putin, contestat chiar în Rusia - Un sportiv a rupt tăcerea și i-a spus totul, în față: Ești responsabil pentru un război de agresiune

Vladimir Putin

Antrenorul german Markus Gisdol a demisionat de la echipa rusă Lokomotiv Moscova, informează dailymail.co.uk, citată de news.ro. 

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a fost numit pe banca tehnică a formației moscovite la 10 octombrie. Acesta și-a anunțat demisia ca urmare a invadării Ucrainei de către armata rusă, scrie realitateasportiva.net.

„Nu-mi pot continua munca într-o ţară al cărei lider este responsabil pentru un război de agresiune în mijlocul Europei. Acest lucru nu este în concordanţă cu valorile mele, motiv pentru care mi-am dat demisia din funcţia de antrenor al echipei Lokomotiv Moscova cu efect imediat. Nu pot sta pe terenul de antrenament de la Moscova, să antrenez jucătorii, să cer profesionalism şi la câţiva kilometri distanţă se dau ordine care aduc o mare suferinţă unui întreg popor”, a spus el, într-un comunicat.

Lokomotiv ocupă locul 7 în clasament, cu 28 de puncte, după 18 etape. De-a lungul carierei, Gisdol a mai antrenat echipele, pe Hoffenheim, Hamburger SV şi FC Koln.

Mai multe articole despre:
razboi vladimir putin moscova sport