MENIU

VLADIMIR PUTIN a clasificat internetul ca fiind un proiect CIA

<p>Vladimir Putin, opinii exotice despre Internet</p>

VLADIMIR PUTIN. Deşi nu avea nimeni dubii că preşedintele Rusiei are opinii radicale, de curând, VLADIMIR PUTIN a clasificat internetul ca un proiect CIA.

VLADIMIR PUTIN La nivel global, există o situaţie destul de tensionată între conducerea de la Kremlin şi Statele Unite ale Americii - o parte din acele tensiuni este legată de controlul impus de SUA asupra universului online, scrie PlayTech.ro.

Pentru a detalia opinia sa pe marginea funcţionării internetului, VLADIMIR PUTIN a ţinut zilele trecute o conferinţă de presă.

Cu această ocazie, într-un cadru oficial, actualul preşedinte al Rusiei VLADIMIR PUTIN a asemănat internetul cu un proiect CIA. Mai mult decât atât, a spus că ţara pe care o conduce trebuie să lupte pentru interesele sale pe internet. Din păcate, nu a ţinut să-şi detalieze şi mai mult opinia pe care o are pe marginea acestui subiect.

Respectiva conferinţă a venit la doar câteva ore după ce Parlamentul rus a votat o lege care obligă toate reţelele de socializare ce activează în Rusia să deţină servere în Rusia.

În urma aceluiaşi proiect de lege, website-urile vizate sunt obligate să menţină toate informaţiile utilizatorilor pentru o perioadă minimă de 6 luni. Dacă vor să mai activeze în teritoriu, giganţi precum YouTube, Facebook sau Twitter trebuie să se conformeze cu legislaţia în vigoare în următoarele şase luni.

Mai multe articole despre:
Vladimir Putin