MENIU

Vlad Voiculescu, o nouă GAFĂ: A întârziat și a greșit discursul la o întâlnire cu omologii europeni

Ministrul Sănătății - Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a greșit tema discuției la o întâlnire cu omologii săi europeni. Chemat să vorbească despre combaterea cancerului, ministrul Sănătății și-a concentrat discursul tot pe pandemie. Voiculescu a comis-o destul de des în ultimul timp. Deşi nu era singur în birou, el nu a purtat mască. Este a doua oară în decurs de o săptămână când ministrul este surprins fără masca de protecţie, deşi purtarea acestei este obligatorie. Voiculescu a fost sancţionat pentru prima abatere cu 1.500 de lei.

Ministrul Sănătăţii a întârziat la o videoconferinţă cu omologii săi europeni. Iar atunci când în sfârșit a ajuns, a greşit tema discuţiilor.

„Am avut probleme tehnice. Ministrul va veni într-o clipă. Ne cerem scuze”, l-a scuzat o angajată a ministerului.

„Dacă România nu este pregătită, să dăm cuvântul Belgiei”, au spus organizatorii conferinței.

Câteva minute mai târziu, Vlad Voiculescu ia cuvântul. Din păcate însă, în loc să vorbească despre combaterea cancerului, vorbeşte despre pandemie. Şi, atenţie, din nou nu poartă mască.

„România a suspendat vaccinarea cu un singur lot, cu 2 loturi, îmi cer scuze, din vaccinul cu Astra Zeneca. Dacă vorbim despre răspândirea virusului, este la un nivel mediu în România”, a spus ministrul Sănătăţii.

Este a doua oară, în decurs de o săptămână, când ministrul Sănătăţii a fost surprins fără mască de protecţie. Vlad Voiculescu a fost şi amendat din această cauză.

Mai multe articole despre:
vlad voiculescu discurs masca