MENIU

"Virusul s-a deghizat în anticorp". Victor Ponta, premierul "greu de ucis"

<p>Ponta refuză să plece</p>

"Fără Victor Ponta, democraţia nu poate fi apărată. Fără Ponta şi clonele sale, ţara s-ar prăbuşi sub loviturile procurorilor, economia ar face implozie instant", comentează jurnalistul Teodor Tiță reacția de apărare a premierului în fața cererilor de demisie.

"Uitaţi-vă la el cum se sacrifică. Cum nu demisionează pentru că are principii de apărat. Priviţi-l cum, grav, ne salvează. Ce-am face fără el? Aşa-i că ni s-ar pustii vieţile, că nu ne-am mai găsi sensul şi direcţia?

Procedaţi ca el pentru două momente. Întoarceţi pe dos sensul cuvintelor lui şi o să descoperiţi că Ponta este cel mai mare luptător împotriva lui Ponta.

Apără el democraţia? O apără. O apără când nu organizează alegeri pentru locurile vacante de deputat, când îi împiedică voluntar pe români să voteze, când ocupă spaţiul media cu zombies fără minte şi morală, când îşi pune minionii să schimbe legi penale ştiind că se apropie un termen şi pentru sine.

Când jumătate din guvern e pe drumul spre puşcărie, democraţia românească e în cel mai sigur moment al ei. Cel mai cinstit guvern, în metamorfoza lui penală, are acum şi un posibil şef", scrie jurnalistul pe blog.

Potrivit acestuia, Victor Ponta şi incăpăţânarea sa frustrantă sunt semnele unei infecţii. Sunt dovada verificabilă că în corpul României bântuie un virus. Un virus care consumă resursele vitale şi îşi încearcă să păcălească anticorpii că este util, că e folositor. Virusul s-a deghizat în anticorp.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta ponta dna