MENIU

Virgil Popescu preferă un singur fel de mâncare, în special de Revelion. Ce spune despre muzică, dans și Donʼt Look Up

Virgil Popescu, ministrul Energiei Foto: Facebook.com

Ministrul Energiei a dezvăluit la Realitatea PLUS unde se află la sfârșit de an și cum va petrece Revelionul, dar și ce fel de mâncare preferă și dacă este un bun dansator. Virgil Popescu nu a ezitat să spună și ce muzică ascultă cu mare plăcere.

„Sunt acasă în Turnul Severin și-mi incarc bateriile. Mi-am propus în zilele astea să îmi incarc bateriile, pentru că avem nevoie de energie în tot anul ce vine”, a declarat, în excusivitate, Virgil Popescu, la Realitatea PLUS, în ultima zi din anul 2021.

Întrebat de ce este preferată varza în zona sa natală, Virgil Popescu spune că „aici e un mister. Numai cei care vin si stau aici cel putin oo săptămână îl deslușesc. Când facem Pomana porcului ca în Oltenia. Facem și jumări. Facem cu varză murată, cu piper , cu boia. Facem ca să fie bună”.

La masa de Revelion, Virgil Popescu a spus că are „mâncare traditionala. Soția s-a ocupat, mama, soacra. Eu am participat de pe margine”, însă nu varză. La Pomana porcului”.

„Nu voi merge la niciun restaurant. Chiar vreau sa ma odihnesc”, a mai spus ministrul Energiei, în ediția specială a emisiunii „100%”, cu Marinela Mititelu și Laurențiu Botin.

Virgil Popescu a dezvăluit și ce fel de mâncare preferă.

„Face soacra mea o salată de boeuf deosebita. Nu ma mai pot opri din mâncat. Nu stiu ce pune in ea, dar este foarte buna. Are un gust... și de pui, și de porc, și de curcan, și de vită. Foarte bună. 

Am mancat la prânz, cred ca incep acum tot cu salata de boeuf”, a declarat Virgil Popescu, adăugând că „salata e fără mazăre la noi. Soția nu pune mazăre”.

Despre filmul „Don't Look Up”, ce face furori în ultimele zile pe rețelele de socializare, spune că nu l-a văzut, „am vazut doar trailerul. Dar vreau sa-l vad”. 

Virgil Popescu a vorbit la Realitatea PLUS și despre preferințele sale muzicale:

„De o lună de zile las radioul cu muzică lejeră, ascult în surdină. Îmi place și Michael Jackson, mai nou îmi place și Shakira - La Tortura, Waka Waka. Sunt două (melodii care îi plac - n.red.). Săptămâna trecutp mi-am pus și niște Julio Iglesias, și în spaniolă, și în franceză, și în engleză, pentru că imi place cum sună linia melodică. (...) Înțelegem și spaniolă, franceză înțelegem bine, și engleză”.

Întrebat dacă dansează, ministrul Energiei a susținut că știe să danseze, „sunt un om normal. Toate stilurile de dans”.