MENIU

Virgil Guran îl avertizează pe Florin Cîțu că iese în stradă dacă va face discriminări între primari: „Va fi ceva unic. Promit”

Virgil Guran

Senatorul PNL - Virgil Guran îl avertizează pe premierul Florin Cîțu că va ieși în stradă dacă devin realitate amenințările pe care primarii liberali le primesc, referitoare la faptul că nu vor avea acces la resurse dacă nu sprijină un anumit candidat la șefia PNL.

„Ne jucăm cu soarta partidului dacă nu judecăm bine pe 25 septembrie. 

Atrag atenția cu un lucru, sunt președinte de organizație: stimate coleg Florin Cîțu, să nu cumva să îți permiți să sari peste primarii din Dâmbovița doar pentru că eu am avut curajul să-l susțin pe Ludovic Orban, că în mine o să ai un adversar puternic, indiferent de cine te susține.

Primarii mei mi-au spus că dacă se fac astfel de discriminări își strâng toți alegătorii și vin în fața Guvernului. Eu o să fiu alături de ei, în fața Guvernului și o să fie tot ceva unic: pentru prima dată în istoria PNL, un senator și primarii lui vin în fața Guvernului. Promit că fac acest lucru” a spus Virgil Guran la prezentarea moțiunii „Forța Dreptei”, în Teleorman.

Mai multe articole despre:
virgil guran teleorman avertizare citu