MENIU

Cine a apelat-o pe Viorica Dăncilă în timpul ședinței de guvern? Vezi imaginile!

În timpul ședinței de guvern, în timp ce vorbea, Viorica Dăncilă s-a oprit din discurs pentru că telefonul a sunat. Cel mai probabil, premierul a primit un mesaj. Momentul a fost surprins în direct, iar imaginile sunt mai jos.

Moment neprevăzut în ședința de guvern de astăzi. În timp ce premierul Viorica Dăncilă anunța, printre altele, scăderea TVA de la 9% la 5% pentru livrarea produselor montane, ecologice, tradiționale și faptul că anumite categorii de persoane vor putea plăti doar opțional asigurări de sanatate, telefonul său, aflat pe masă, a sunat.

În acel moment, Viorica Dăncilă s-a oprit din discurs și s-a uitat câteva secunde pe telefon. Vezi secvențele mai jos, în VIDEO!

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de guvern că printre propunerile legislative adoptate azi se numără reducerea TVA-ului la 5% la produsele bio, precum și amnistia fiscală pentru persoanele fizice cu venituri sub nivelul salariului minim brut pe țară.

Săptămâna trecută, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să elaboreze un act normativ prin care persoanele care în perioada 2015-2017 au obținut venituri sub nivelul a 12 salarii minime brute să fie scutite de plata contribuțiilor sociale.

Citește aici detalii!

 

.