MENIU

Viorica Dăncilă bănuiește cine a înregistrat-o: ”A fost una dintre persoanele prezente în sală”

<p>Viorica Dăncilă</p>

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre înregistrările audio apărute ieri în spațiul public în care se auzea cum îi amenința pe parlamentarii care ar putea vota moțiunea. Ea a declarat, într-o logică elementară, că a fost înregistrată de una dntre persoanele prezente în sală.

„Legat de acele înregistrări, nu bănuiesc un coleg sau o colegă de a mea, deputat sau senator. În sală au fost mai multe persoane. Bănuiesc că una dintre persoanele care au fost prezente în sală. Au fost mult mai multe persoane decât deputații și senatorii. Au fost și consilieri. Probabil s-ar fi putut să fie și cineva de la presă, pentru că era mai multă lume”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Antena 3.

Marți au apărut în presă înregistrări audio în care premierul Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii PSD.

Dacă pică Guvernul, reîncepe agitația dosarelor penale, le spunea Viorica Dăncilă celor din PSD.

”Viorica Dăncilă: Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, mizele sunt legate de Secția Specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… sper că nu vreți să ne întoarcem, și mulți din această sală știu la ce fac referire. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, a mai adăugat Dăncilă.

Mai multe articole despre:
null