MENIU

Viorel Cataramă cheamă la PROTEST după apelul la RESPONSABILITATE al președintelui Klaus Iohannis

Viorel Cataramă

Viorel Cataramă cheamă la protest împotriva prelungirii stării de alertă, anunțate de Klaus Iohannis în urma evoluției epidemiei de coronavirus în România. Șeful statului a declarat marți că este necesară prelungirea stării de alertă și a parlamentarilor responsabilitate pentru a nu respinge menținerea anumitor restricții. Cataramă nu este la primul gest controversat, el fiind acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor după ce a dorit să se infecteze cu COVID-19, pentru a demonstra că restricțiile impuse în epidemia de coronavirus nu ar fi justificate.

 

Viorel Cataramă, președinte al Dreptei Liberale, cheamă la protest, sâmbătă, 13 iunie, împotriva deciziei de prelungire a stării de alertă care ar urma să fie votată în Parlament după solicitarea președintelui Klaus Iohannis.

„Patrioți români! Veniți sâmbătă la ora 17.00 în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă! Să luptam pentru menținerea drepturilor și libertăților noastre fundamentale, pentru dreptul la muncă și la o viață normală. Să luptăm pentru semenii noștri care suferă în fața spitalelor pentru că nu sunt bolnavi de Covid, pentru milioanele de români care au sărăcit ca urmare a măsurilor aberante luate de autoritățile române în disprețul legii și al realității. Protest organizat de Mișcarea Patrioților Români (MPR)", a scris  Cataramă pe Facebook.

Viorel Cataramă a participat și la primul protest organizat după ridicarea stării de urgență împotriva măsurilor luate de autorități împotriva răspândirii coronavirusului. Cataramă a fost în a doua zi de protest, pe 16 mai, împotriva restricțiilor impuse din Piața Victoriei și s-a îmbrățișat cu manifestanții. 

Reamintim că Viorel Cataramă este acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor după ce a încălcat măsurile din timpul stării de urgență mergând într-o localitate cu persoane infectate cu COVID-19.

Viorel Cataramă a povestit cum s-a infectat intenționat cu COVID-19

Cataramă a vrut să se infecteze voluntar cu COVID-19, astfel că, la începutul lunii mai, în timpul stării de urgență, a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, peste 70 de persoane erau deja testate pozitiv la coronavirus. Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal pentru gestul său, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În final, Cataramă nu s-a infectat cu coronavirus, toate cele trei teste făcute ieșind negative.