MENIU

Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al doilea test COVID. Omul de afaceri se TESTEAZĂ din nou

Omul de afaceri Viorel Cataramă nu are coronavirus. Dorința sa de a se infecta voluntar nu s-a îndeplinit, rezultatul celor două teste efectuate fiind negativ.

”În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM a inregistrat o valoare negativa. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare).
Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicand o valoare negativa, ceea ce releva faptul ca pacientul NU a fost purtator al virusului SARS COV2 la momentul recoltarii probelor biologice.
La solicitarea pacientului, sambata, 16.05.2020, va avea loc o noua recoltare de probe biologice in vederea repetarii testarii RT PCR”, anunță clinica privată la care s-a testat Viorel Cataramă.

Reamintim că Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, a dorit să se infecteze voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal pentru gestul său.

”Privesc ca pe o victorie acest test negativ. Ce aveam de demonstrat am demonstrat. Eu am fost în cel mai mare focar covid și nu am pățit nimic. E bine să purtăm măști, dar nu pentru că e amendează, ci pentru că așa ne spune conștiința. Legea mă obligă să fac un al doilea test în 24 de ore, iar mâine la prânz voi fi cu adevărat eliberat de toate presiunile puse asupra cetățenilor. Mă voi întoarce la familie. Îi sfătuiesc pe români să fie curajoși și să lupte pentru țara lor”, a declarat Viorel Cataramă la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
viorel catarama test coronavirus