MENIU

Violență extremă: o bătrână a fost bătută și târâtă în noroi de fiica sa

Scene absolut terifiante filmate în județul Vâlcea. O bătrână neputincioasă, dezbrăcată complet este bătută și trântită în noroi de propria fiică. Polițiștii au deschis o anchetă și au emis un ordin de restricție. Bătrâna a fost internată în spital, iar fiica ei a fost evacuată din casă și nu mai are voie să se apropie de mama ei la mai puțin de 10 metri.

Femeia neputincioasă este complet dezbrăcată și zace în noroi. Ea pare invalidă și de-abia își mișcă picoarele. Chiar și așa este lovită cu sălbăticie deși, cu siguranță, este incapabilă să se apere. Nu este lăsată nici măcar să își miște cu mâna piciorul beteag. Când femeia, epuizată cade de tot nu numai că nu este ajutată să se ridice ci este lovită din nou și călcată, la propriu, în picioare.

Poliția a ajuns în curtea celor două femei. Bătrâna de 84 de ani a fost luată de urgență și internată în spital. Fiica ei, de 62 de ani, este cercetată acum pentru violență în familie. Ea nu mai are voie să se apropie de mama sa la mai puțin de 10 metri. Interesant este că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani nu au cerut arestarea preventivă și nici măcar controlul judiciar pentru femeia agresivă. Revoltător este și că persoana care a filmat acest clip care durează 7 minute nu a intervenit în niciun fel ca să oprească agresiunile extreme ci a preferat să își continue filmarea. 

 

Mai multe articole despre:
dragasani