MENIU

Violență extremă între minori, în Bragadiru. Imaginile cu un elev care își calcă în picioare colegul au încins spiritele pe internet

Foto: Captura video adevarul

Un adolescent care a agresat brutal un elev de aproximativ 7 ani de la școala numărul 1 din Bragadiru, Ilfov, a fost arestat de polițiști și se află în prezent la audieri. Înregistrările video postate inițial pe TikTok și ulterior pe Facebook au devenit rapid virale.

 În aceste clipuri, se poate observa cum unul dintre adolescenți îl lovește violent pe elev, calcându-l efectiv în picioare, în timp ce un altul privește neputincios, iar un al treilea înregistrează incidentul.

„Nu mai trebuie să fii șmecher! ” îi spune la un moment dat agresorul victimei. 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu.

"La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru. De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia. Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre poliţişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză", se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov. 

Polițiştii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Mai multe articole despre:
violenta agresivitate bataie elevi