MENIU

Viitură devastatoare la Rucăr, femeie luată de ape din casă. Trafic de coşmar (FOTO+VIDEO)

O viitură devastatoare s-a produs vineri după-amiază în Argeş. Mai multe gospodării din localitatea Rucăr au fost inundate, 10 localnici au fost evacuaţi, iar o femeie a fost lovită de lemne groase şi a suferit fracturi la picioare.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş nu a putut ajunge la rănită din cauza aluviunilor care au blochat drumul. DN 73 este blocat la Rucăr din cauza resturilor vegetale de mari dimensiuni şi a noroiului gros.

Femeie a fost luată efectiv, de aluviunile care au trecut prin pereți. Întreg parterul a fost distrus. Victima a suferit fracturi la picioare și a fost transportată la spital. Alte 10 persoane au fost evacuate.

Viitură puternică în Argeş! DN 73 blocat de buşteni 

Bilanțul pompierilor pare unul desprins din filmele de groază. „În comuna Rucăr, punct Valea Stăneşti, până acum, au fost identificate 8 case afectate (2 în proporție de 80%, 1 in proporție de 50%, 5 în proporție de 40%). Sunt și câteva autoturisme avariate. Aluviunile au circa 1 metru grosime”, declara Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt, al ISU Argeş. 

Au intervenit în comuna Rucăr în jur de 30 de pompieri dar şi poliţişti jandarmi, pompieri voluntari

Detalii pe Realitatea de Argeş.

sursă video: Realitatea TV

 sursă: CNAIR

Mai multe articole despre:
null