MENIU

Copiii merituoși sunt răsplătiți. Cinci elevi din Vaslui vor pleca la Disneyland

Campania "Viitor pentru copii" şi-a desemnat câştigătorii! Cinci elevi din judeţul Vaslui, care au rezultate foarte bune la învăţătură deşi fac parte din familii cu posibilităţi materiale modeste, vor pleca la Disneyland Paris. Realitatea TV, în parteneriat cu Perfect Tour şi World Vision România răsplătesc astfel efortul micuţilor de a merge la şcoală, în ciuda tuturor obstacolelor. 

În urma votului publicului si a juriului, pe primul loc se situează Rusu Bianca Florentina cu un punctaj total de 190. Pe locul doi se afla Pântea Maria Alexandra, cu un punctaj total de 160. Pe locul 3, dar la egalitate cu cea de dinainte este Perju Sabina Nicoleta, tot cu 160 de puncte. Pe locul 4 este Hordila Catalina Ioana, cu 140 de puncte, iar pe locul 5 Morariu Raluca, cu 120 de puncte.

Toţi aceşti copii, care provin din familii fără posibilităţi din judeţul Vaslui, dar cu rezultate foarte bune la învăţătură au câştigat o excursie, împreună cu familia, la cel mai cunoscut parc de distracţii din lume.

"Acum doi ani si ceva am trimis o clasa la Disney. Anul trecut o familie cu doi copii merituoşi a mers in Laponia, la Mos Craciun, si iata, anul acesta, alti 5 copii impreuna cu familiile lor vor ajunge în epicentrul magiei din Europa - Disneyland Paris".

Campania "Viitor pentru copii", iniţiată de Realitatea TV, în parteneriat cu Perfect Tour şi World Vision România şi-a propus să recompenseze elevii merituoşi din judeţul Vaslui, cea mai săracă regiune a Uniunii Europene. Copiii au trimis scrisori în care şi-au aşternut povestea lor de viaţă şi apoi şi-au imaginat o călătorie de vis. Toate aceste scrisori au fost postate pe pagina de internet a campaniei, iar câştigătorii au fost decişi în urma votului publicului, care a avut o contribuţie de 50%, şi a unui juriu format din specialişti în comunicare şi marketing, care a analizat în detaliu fiecare scrisoare.

"A fost o sarcina extrem de grea, care ne-a consumat foarte mult, pentru ca toate povestile au fost frumoase, toti copiii meritau sa ajunga in finala si sa fie castigatori", a psus DIANA CUCU, de la World Vision România.

Pentru aceşti copii şcoala reprezintă, practic, singura şansă de a scăpa de sărăcie. Din păcate, în fiecare an zeci de mii abandonează cursurile din cauza lipsei banilor sau a familiei care nu consideră cartea importantă. Pentru a afla cum pot fi ei sprijiniţi, intraţi pe platforma online www.viitorpentrucopii.ro şi veţi afla poveşti de viaţă uluitoare.