MENIU

VIDEO | Un hoț ghinionist: Chinuit de durere, a început să strige după ajutor. Incredibil ce i s-a întâmplat

Sursa foto: Arhivă

Un bărbat care a încercat să intre prin efracţie într-o piață din Buzău a rămas blocat între gratiile de la intrare. A atras atenţia poliţiştilor atunci când, chinuit de durere, a început să strige după ajutor.

Infractorul a reuşit să se strecoare în incinta pieţei, dar, când a vrut să schimbe direcţia camerei de supraveghere, mâna i-a rămas prinsă între gratii.

S-a chinuit minute bune captiv în grilaj. Chinuit de durere şi când a observat că nu îşi poate scoate braţul dintre fiare, a început să strige după ajutor. Un trecător l-a observat pe tânărul căţărat pe grilaj şi a anunţat Poliţia Locală. 



Agenţii sosiţi la faţa locului au solicitat intervenţia pompierilor care au fost nevoiţi să taie câteva gratii pentru a elibera mâna hoţului din strânsoare.

Poliţiştii sosiţi şi ei la faţa locului l-au condus pe bărbat la secţie şi continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat. 

Personajul este un tânăr de 33 de ani, din comuna Săgeata. Acesta nu a apucat să fure din piaţă, singurul prejudiciu fiind provocat prin tăierea porţii metalice. 

Mai multe articole despre:
hot buzau strigat de ajutor politie buzau