MENIU

VIDEO - Un deputat a fost agresat de un fost membru de partid - Incidentul violent a fost filmat

Deputat USR agresat

Un deputat USR a fost agresat de un fost membru de partid. Agresorul nu e la prima abatere de acest gen.

Deputatul USR-PLUS Bogdan Rodeanu a fost agresat de un fost membru de partid chiar în fața sediului USR Galați. Acesta a fost împins și bruscat de bărbatul agresiv care nu voia să-l lase să intre în clădire. După incident deputatul Bogdan Rodeanu a sunat la 112. 

"Totul a fost acțiune de agresivitate fizică premeditată. Personajul era însoțit de un alt coleg de la o așa zisă asociație, un fost colaborator al securității care se ocupă de partea de filmat. Rolul lui era să mă provoace și să răspund agresivității lui. 

Provocările au fost destul de consistente, nu au avut un obiect fundamentat logic, într-un mod foarte nejustificat.
 
În ultimii 4 ani are o preocupare firească pentru atacuri la adresa mea. Acum o săptămâna am fost nevoit să chem firma de pază pentru a-l scoate din sediu. Îmi pun mari îndoieli pentru capacitatea lui de a acționa corect. Să lăsăm organele să își facă treaba. Voi depune plângere și nu voi acceptă că astfel de lucruri să devină o banalitate, sunt de neacceptat agresivitatea fizică pentru un mesaj politic. E un lucru de condamnat și duce în derizoriu credibilitatea unei mișcări politice.
 
Nu sunt personaje care să fie luate în seama", a declarat deputatul USR la Realitatea PLUS.
Mai multe articole despre:
deputat usr agresiune video