MENIU

VIDEO | Tânăr din Gorj, cercetat pentru că purta ilegal o uniformă de polițist. Surprins la volan cu berea în bord

Sursa foto: Arhivă

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu-Jiu, județul Gorj, s-a filmat la volanul unei autoutilitare, purtând ilegal o uniformă a Poliției Române. În imagini, acesta este surprins în timp ce conduce cu o doză de bere în bord și înjură. Individul a fost prins și dus la audieri.

Imaginile cu tânărul de 27 de ani au fost postate, sâmbătă, pe un cont de socializare. În filmare se observă cum individul care conduce o autoutilitară poartă o uniformă de poliție.

De asemenea, pe bord, șoferul din Târgu-Jiu are o doză de bere și se întoarce de mai multe ori spre pasagerul din dreapta.

„Nu mă oprește nimeni. Dacă ești cu poliția în mașină, cine să te oprească?”, spune tânărul de 27 de ani în filmare.

Poliția din Gorj s-a autosesizat în acest caz.

 „La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, au identificat un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale”, se arată în comunicatul transmis, sâmbătă, de IPJ Gorj.

Tânărul a fost condus de polițiști la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

Purtarea fără drept de decorații, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Mai multe articole despre:
gorj tanar cercetat uniforma de politist bere