MENIU

VIDEO | Suspectul în cazul dublei crime de la Iaşi, marocanul în varsta de 20 de ani, dus la audieri. Ahmed Sami El Bourkardi susține ca este nevinovat

Suspectul marocan condus la audieri FOTO: Captura video

Ahmed Sami El Bourkardi, în vârstă de 20 de ani, se consideră nevinovat în cazul dublei crime de la Iaşi, acest lucru afirmându-l şi în faţa magistraţilor. Astăzi el a fost dus la audieri.

Joi, 30 decembrie, marocanul Ahmed Sami El Bourkardi, principalul suspect al dublului asasinat din Moară de Vânt, municipiul Iaşi, a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Tânărul în vârstă de 20 de ani le-a spus magistraţilor că este nevinovat.  

Ahmed el-Bourkadi spunea zilele trecute că poate demonstra că nu el este criminalul, pe baza datelor GPS care l-ar situa în afara ariei casei din Moara de Vânt la momentul comiterii omorurilor.   

 „Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Clientul meu a răspuns în faţa judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declaraţii. Dorim să le arătăm anchetatorilor situaţia deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul acuzatului, citată de Ziarul de Iași.