MENIU

VIDEO Sumă uriașă descoperită în mașina unui membru din staff-ul de campanie al lui Mohammad Murad

VIDEO Sumă uriașă descoperită în mașina unui membru din staff-ul de campanie al lui Mohammad Murad

Sumă uriașă descoperită în mașina unui membru din staff-ul de campanie al lui Mohammad Murad, în ziua votului. Oamenii legii l-au dus la audieri pe bărbatul care deține autoturismul. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și fac cercetări pentru suspiciunea infracțiunii de corupere a alegătorilor.

Mașina membrului de campanie al lui Mohammad Murad a fost oprită în trafic, în Mangalia, chiar în ziua alegerilor. S-a iscat un scandal imens în momentul în care oamenii legii au cerut să fie lăsați să verifice autoturismul. Imediat, în zonă și-a făcut apariția și candidatul care a încercat să-i ia apărarea omului care face parte din staff-ul său de campanie.

În cele din urmă, polițiștii l-au dus pe proprietarul autoturismului la sediul poliției unde bărbatul a cerut o ambulanță pe motiv că se simțea rău. În autoturism, polițiștii au descoperit 160 de mii de lei și, ca urmare, au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere a alegătorilor, potrivit Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
Mohammad Murad Mangalia Constanta alegeri primar