MENIU

VIDEO "Serialul" descinderilor AUR, un nou episod ȘOCANT: Unde a dat buzna liderul George Simion și pe cine căuta

George Simion / Captură video Facebook George Simion

După ce a colindat casele politicienilor prin țară, acum, George Simion a mers după cei care - spune liderul AUR - au interese ascunse, într-un sediu al unui radio de limbă maghiară, de la Cluj. Simion a dat buzna și a început să îi filmeze pe angajați. Liderul AUR a motivat că ar căuta sediul unei fundații în care ar fi implicat socrul lui Rareș Bogdan și membri ai UDMR. 

Reprezentanții UDMR s-au arătat deranjați și i-au răspuns lui Simion. Csoma Botond, liderul deputaților UDMR, spune că UDMR nu evită confruntările politice, însă acestea trebuie să aibă loc în Parlament.

Partidul lui Simion a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimele săptămâni. Atât el, cât și susținători ai Alianței, au mers acasă la ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la prim-vicepreșesintele PNL Rareș Bogdan, dar și la primăria Timișoara, unde l-au căutat pe Dominic Fritz.

În urma acestor acțiuni, membrii AUR s-au ales cu amenzi, pentru încălcarea ordinii și liniștii publice. George Simiona declarat în exclusivitate pentru Realitatea PLUS că are de gând să viziteze mai multe administrații din țară, de care oamenii s-au plâns frecvent. 

Mai multe articole despre:
aur george simion rares bogdan