MENIU

VIDEO | Serial 1, prima bicicletă electrică din istoria Harley Davidson

bicicleta harley

Compania americană a lansat prima bicicletă electrică din istoria sa, care ar trebui să fie pusă spre vânzare în martie 2021. Producătorul de motociclete își prezintă noua divizie de biciclete electrice printr-o companie nouă, separată, numită „Serial 1 Cycle”.

Numele „Serial 1” face referire la „Serial Number One”, numele de cod al primei motociclete construită de către Harley-Davidson în anul 1903.

Designul legendarei motociclete cu cauciucuri albe, șa și mânere din piele, cadrul negru elegant, sunt introduse de această dată pe prima bicicletă electrică a companiei.

Harley afirmă că noua companie Serial 1 Cycle a fost dezvoltată în cadrul Centrului de Dezvoltare a Produselor, unde un mic grup de pasionați de motociclete și biciclete au lucrat la proiectarea și dezvoltarea unei biciclete electronice demne de numele Harley-Davidson.

Compania americană nu oferă detalii despre specificații, deci putem doar intui  puterea, capacitatea bateriei, autonomia și prețul noului e-bike.

Pe baza fotografiilor, Serial 1 are un motor cu acționare centrală, un sistem de transmisie pe curea (posibil un sistem Gates Carbon (despre care se știe că prezintă o rezistență sporită), o baterie, faruri și stopuri integrate în cadru și prezintă accente din piele. 

Mai multe articole despre:
harley davidson bicicleta electrica