MENIU

VIDEO. S-a căsătorit cu telefonul lui. Povestea incredibilă care a devenit virală pe internet!

VIDEO. S-a căsătorit cu telefonul lui. Povestea incredibilă care a devenit fenomen pe internet! 

Aaron Chervenak, un american în vârstă de 34 de ani, a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi oameni pe internet, după ce a decis să îşi unească destinul, în mod oficial, cu smartphone-ul sau.

Căsătoria atipică a avut loc într-o capela din Las Vegas. Ei bine, americanul nu e un nebun cum ar spune multe persoane, ci el a dorit doar să atragă atenţia asupra importanţei pe care o acordăm telefonului personal, ajungând să ne ofere consolare şi să ne relaxeze, lucruri pe care le cauţi şi într-o relaţie de cuplu.

“Dacă stau să mă gândesc cu smartphone-ul meu am avut cea mai lungă relaţie şi din acest motiv am decis să fac acesta ceremonie”, a declarat Aaron Chervenak.

“Ne uităm la telefon pentru a primi consolare, pentru a ne calmă, pentru a adormi şi pentru a ne relaxa, iar pentru mine aceste aspecte descriu o relaţie”, a adăugat Aaron Chervenak.

"Nu este încă legal să te căsătoreşti cu smartphone-ul, dar sper că această ceremonie să fie un gest simbolic din care oamenii să înţeleagă cât de preţioase au devenit telefoanele în vieţile noastre”, a mai spus “mirele”. 

Sursa: ele.ro