MENIU

VIDEO Realitatea.net și Realitatea Plus vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat

Hristos a înviat!. A fost o noapte încărcată de emoție pentru românii din toate colțurile țării. După doi ani grei de pandemie, credincioșii au putut merge la biserică fără restricții și au luat Sfânta Lumină adusă la parohiile din toată țara direct de la Ierusalim. Oamenii s-au rugat, s-au bucurat de minunea învierii lui Iisus Hristos și, după miezul nopții, au ciocnit ouă roși

A fost pentru prima dată după doi ani grei de pandemie, când românii au putut să se bucure de sărbătoarea Învierii Domnului. Oamenii au ieșit la miezul nopții la sljbă și au luat Lumina Sfântă adusă de delegațiile Patriahiei direct de la Ierusalim. 

Slujba de la Patriarhie a fost oficiată, ca în fiecare an, de Preafericitul Părinte Daniel. Mii de oameni s-au rugat, au luat lumină și s-au bucurat de minunea învierii lui Iisus Hristos. Și la Biserica Sfântul Gheorghe Nou au venit sute de credincioși cu speranța că Învierea le va aduce liniște în suflet.

Și la Timișoara, mii de oameni au participat la slujbă.

La Constanța, ceremonia de aducere a luminii a fost una spectaculoasă. Înaltpreasfințitul Tedosie a împărțit Lumina tuturor credincioșilor care s-au strâns pe faleza de la Cazinoul Constanța, iar lumina a fost adusă pe mare.