MENIU

VIDEO - Papa Francisc, profund impresionat de mărturisirea unei românce - Femeia are dureri groaznice care pot fi alinate doar cu morfină

Romanca ce l-a impresionat pe Papa Francisc

Papa Francisc a rămas profund impresionant de mărturisirea emoționantă a unei românce ce suferă de o afecțiune teribilă ce îi provoacă dureri insuportabile.

O româncă a ajuns în fața Papei Francisc, unde și-a povestit viața plină de încercări. Suveranul Pontif a fost profund impresionat de povestea ei, iar femeia a primit aplauze din partea întregului auditoriu. 

Mariana are 43 de ani și își duce viața într-un scaun cu rotile. Afecțiunea pe care o are îi provoacă dureri cumplite care pot fi alinate doar cu ajutorul unui infuzor cu morfină.

"Dragă Sfinte Părinte, chiar dacă durerile mele sunt foarte mari. Mă simt umflată și nu mai rezist pe scaunul acesta, sunt mulțumită să fiu astăzi aici ca să vă cunosc personal", i-a povestit femeia.

A ajuns în Italia în 2006, lăsând în urmă doi copii și un soț. Doi ani mai târziu, soțul a murit, așa că a trebuit să se întoarcă în țară pentru a-și lua copiii. Apoi s-a îmbolnăvit și a rămas fără loc de muncă.

În ciuda încercărilor grele prin care trece, femeia și-a păstrat credința.
 
"Puterea, în acest calvar, o am de la Isus. Pentru că sunt 10 ani, aproape 11 de când sunt bolnavă, dar El nu m-a abandonat niciodată" , a mai spus femeia.

Povestea l-a impresionat atât de mult pe Papa Francisc, încât, la sfârșitul confesiunii, Papa s-a apropiat de ea să o încurajeze. Întreaga scenă a fost filmată și distribuită pe rețelele de socializare. 

Mai multe articole despre:
papa francisc romanca