MENIU

VIDEO Mudi, ghidul din Zanzibar care s-a îndrăgostit de România, a ajuns în țara sa favorită

Ghidul Mudi a devenit celebru în România

Mudi, ghidul turistic din Zanzibar îndrăgostit de România, a ajuns în ţara noastră. Tânărul de 20 de ani a cântat „Deșteaptă-te române” pe Transalpina şi a vizitat mai multe locuri cunoscute. Mudi a devenit celebru, datorită clipurilor postate pe internet în care laudă țara noastră. În plus, el și-a deschis și o școală de limba română în Zanzibar, la care sunt înscriși zeci de cursanți. 

Cunoscut de toți turiștii români care au mers în insula exotică cu Mudi, ghidul turistic a venit pentru prima dată în țara noastră și a rămas impresionat de frumusețile patriei.

Mai întâi, Mudi a vizitat Bucureștiul, apoi a fost la Sinaia și pe Transalpina, unde a gustat din mâncărurile tradiționale românești. Mudi l-a cunoscut și pe Connect-r, unul dintre idolii săi.

Muhammed Suleiman Yussuf, sau Mudi așa cum este cunoscut printre turiștii care vin în Zanzibar, face turism din pasiune. Știe trei limbi străine, printre care și româna. A învățat singur, iar acum le predă și altor tineri sau copii de la el din țară.

Mai multe articole despre:
Mudi zanzibar mudi romana ghid zanzibar romania