MENIU

FOTO + VIDEO | Ministrul care stabilește restricțiile nu le respectă. Lucian Bode, fără mască la UNTOLD

Lucian Bode, fără mască la UNTOLD

Guvernul Cîțu a gafat din nou. Lucian Bode, titularul de la Interne, interimar și la Justiție, a fost surprins fără mască de protecție, cu toate că se afla în aglomerație. Ministrul a fost filmat când discuta cu mai multe persoane în apropierea barului din zona VIP. 

Printre cei aproximativ 75 de mii de oameni care au petrecut în a treia seară a festivalului UNTOLD s-a aflat și Lucian Bode. Acesta a fost surprins în timpul unei discuții, fără mască de protecție, înconjurat de nenumărate persoane.

Oficialul se afla la unul din barurile de la zona VIP. Cel din urmă a băut un pahar și a părăsit evenimentul la miezul nopții. Prezent a fost și Emil Boc, dar acesta nu a stat la zona VIP, ci în mulțime, alături de ceilalți.

Festivalul UNTOLD 2021 a adunat, ca în fiecare an, sute de mii de români pe Arenele sportive din Cluj acolo unde s-au distrat pe ritmuri de muzică electronică, ascultând hiturile celor mai mari DJ ai lumii.

,,După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă\"\", au transmis sindicaliștii de la Europol, pe o rețea de socializare.

Mai multe articole despre:
lucian bode masca de protectie festival untold