MENIU

VIDEO Milionarii României, la masă - Foști PDL-iști, plan pentru preluarea PNL - Întâlnire de 2 miliarde de euro, plan secret

Intalnire

Bogații României s-au strâns la un restaurant de fițe din Herăstrău unde, potrivit unor surse, au pus la cale un plan pentru preluarea Partidului Național Liberal. Mulți dintre cei prezenți la întâlnire, au fost susținători ai fostului președinte Traian Băsescu, în vechiul PDL. Detalii exclusive despre această întâlnire aflați astăzi la Realitatea Plus, într-o ediție specială, de la ora 19.00. 

2 miliarde de euro! La atât sunt evaluate averile celor prezenți la aceeași masă la un restaurant din Herăstrău. Dincolo de motivul oficial al întâlnirii, acela de a celebra ziua uneia dintre soțiile celor prezenți, sursele Realitatea Plus spun că scopul cinei festive a fost unul mult mai important: un puci organizat de foști reprezentanți de seamă ai vechiului PDL pentru a pune mâna pe putere în partidul Național Liberal, iar liderul operațiunii ar fi fostul ministru al lui Traian Băsescu și Emil Boc, Adriean Videanu.

Pe lângă George Copos, Adrian Severin sau Adriean Videanu, la masa bogaților au mai fost prezenți și Radu Berceanu, Radu Timiș sau Radu Doicescu. De asemenea, fostul cuscru al lui Traian Băsescu, Bebe ionescu, a participat și el la întâlnire.

Întâlnirea s-a terminat în voie bună, semn că cele discutate au fost aprobate de toți cei prezenți. Care este planul secret al milionarilor de a prelua PNL, aflați astăzi, de la ora 19.00, într-o ediție specială la Realitatea Plus cu jurnaliștii, Laurențiu Botin, Bogdan Muzgoci și Marinela Mititelu. 

Mai multe articole despre:
pdl pnl miliardari plan secret sefia pnl