MENIU

VIDEO. "Intrarea în IAD", descoperită de geologi: Au auzit ţipete şi urlete de la milioane de oameni

Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adâncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit țipete umane. Țipetele celor condamnați în iad. Oamenii de știință s-au temut să nu elibereze forțele răului pe Pământ.  

Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieșit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane dezvăluind strigătele unor condamnați, notează efemeride.ro

"Ca și comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului", a spus Azzacov.

Foreza a început să se rotească amețitor şi termometrele au indicat o creștere semnificativă.

Când au retras foreza, o creatură cu colți imenși și ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos și a început să urle ca un animal sălbatic.

Unii dintre muncitori au fugit, dar alții au rămas să vadă ce se întâmplă. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mișcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlând de durere. Aceste țipete și urlete veneau de la milioane de oameni. Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.
 

Mai multe articole despre:
iad siberia iad siberia kola