MENIU

VIDEO Interlopul Costel Raiciu, acuzat de tentativă de omor, live pe Facebook înainte să se predea la Poliție

Interlopul Costel Raicu, acuzat de tentativă de omor, s-a predat la poliție după un live pe Facebook: „Vă pup pe toți!”

Interlopul Costel Raiciu, cunoscut drept Costeluș Litrasu, dat în urmărire națională pentru tentativă de omor, s-a predat la poliție după un live pe Facebook: „Vă pup pe toți!". El a fost implicat în atacul asupra fratelui celebrei culturiste Alina, din luna iulie, de pe străzile din Chiajna.

 

Costel Raiciu, cunoscut drept Costeluș Litrasu, cautat de poliție pentru tentativă de omor, s-a predat luni seară la sediul Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Înainte de a ajunge la Poliție, interlopul a făcut un live pe Facebook încheiat cu mesajul „Vă pup pe toți!”.

Interlopul Constantin Raiciu, alături de Sorin Raiciu, vărul lui, erau căutați de polițiști pentru că ar fi organizat un atac de tip mafiot în Chiajna. 

Fratele Alinei Pană, multiplă campioana la culturism, a fost atacat pe stradă, în Chiajna, de membrii unei grupări interlope. Acesta se afla alături de o cunoștință în momentul în care a fost atacat. Sportiva a publicat, pe 24 iulie, pe contul de Instagram, imagini de la locul în care a avut loc altercația și a susținut că fratele său a mai fost atacat în același mod și în urmă cu 13 ani.

Fratele culturistei a fost împușcat în plină stradă și atacat de peste 30 de indivizi, înarmați cu pistoale, bâte și săbii. Mașina în care se afla acesta, împreună cu alt prieten, a fost blocată în stradă de mai multe persoane.

Costel Litrasu a fost dat in urmarire generala pe 27 iulie, pentru tentativa de omor, dupa ce a participat, alături de Sorin Raiciu la bătaia asupra lui Liviu Iordan și Călin Pană pe o stradă din Chiajna. Costel Raiciu este acuzat de tentativă de omor calificat.