MENIU

VIDEO Incendiu puternic în București - Un restaurant a fost mistuit de flăcări

Incendiu în București

Un incendiu puternic a avut noaptea trecută loc în București. A fost afectat un restaurant din sectorul 3. S-au înregistrat și două victime.

Incendiu de proporții în Capitală. Un restaurant din sectorul 3 a fost complet mistuit de flăcări. Doi oameni au fost răniți în timpul intervenției pompierilor. 

Incendiul a pornit la o terasă de lemn, de 60 metri, iar focul s-a extins imediat și la alte două case din apropiere. Martorii au sunat imediat la 112 iar mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență.

Proprietarul localului, un bărbat de 34 de ani, care a încercat să stingă focul până la sosirea echipajelor, a suferit arsuri la mâini. Medicii de pe echipajul SMURD i-au acordat îngrijiri la fața locului, dar tânărul a refuzat transportul la spital.

În timpul intervenției pompierilor, un adolescent de 16 ani, care se plimba cu trotineta prin zona incendiului, a căzut și s-a rănit de grav. Copilul a fost transportat la Spitalul Marie Curie pentru a primi îngrijri de specialitate. Pentru moment, nu se cunoaște cauza incendiului. 

Mai multe articole despre:
incendiu bucuresti