MENIU

VIDEO După scandalul legat de anularea unui concert de manele la Filarmonica Banatului, primarul Dominic Fritz a cântat pe aceeași scenă

Timișorenii nu scapă de edilii "cântăreți". Duminică seară, Dominic Fritz, a urcat pe scena Filarmonicii Banatul și a interpretat o melodie populară. Și fostul edil, Nicolae Robu, s-a mândrit, pe tot parcursul mandatului său, cu numeroase reprezentații artistice, chiar dacă nu pe o scenă atât de importantă. 

Edilul Timișoarei a urcat pe scenă în plin scandal legat de anularea unui concert pe care ar fi urmat să-l țină, pe aceeași scenă, interpret de manele Jador.

Pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara a avut loc, duminică seară, spectacol folcloric ”Azi, la noi, cântă tot natul” (toată lumea - regionalism/N.R.), iar primarul Dominic Fritz a interpretat melodia ”Iorgovan, frumoasă floare”, considerată imnul neoficial al Banatului.

Nu este pentru prima dată când Dominic Fritz cântă, înainte să devină primar el a dirijat un cor gospel, la Timişoara şi a interpretat melodii ale acestui gen muzical.

 

Si fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, cochetează cu muzica folk, în general, și a postat deseori interpretările proprii ale pieselor altor autori și chiar compoziții proprii.  Şi Robu a urcat pe scenă, alături de legendara trupă Phoenix.

sursă foto: FB/Nicolae Robu

Mai multe articole despre:
J Ador filarmonica banatului dominic fritz