MENIU

VIDEO Sărbătoare fără restricții la meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova. Cele mai iubite cluburi au revenit în Liga I

Sărbătoare fără restricții după promovarea Rapidului

A fost sărbătoare, dar și haos, la meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova. Peste o mie de suporteri prezenți la meci n-au respectat distanțarea fizică și nici nu au purtat mască de protecție. Fanii echipei Rapid au sărbătorit promovarea în liga 1 împreună cu jucătorii prin cântece și focuri de artificii, cu toate că echipa a pierdut. Și Universitatea Craiova a revenit pe prima scenă a fotbalului.

După șase ani, Rapid a promovat în Liga 1, motiv de sărbătoare pentru echipă și suporteri. Jucătorii s-au dus lângă fanii veniți să-i susțină pentru a se bucura împreună de reușită. Au uitat de distanțare fizică,  de mască, dar și de faptul că favoriții lor au pierdut în fața rivalilor de la Universitatea Craiova.

Ambele echipe sunt promovate în Liga 1. Oltenii și-ai asigurat primul loc, cu o rundă înainte de final, iar giuleștenii nu mai pot pierde poziția secundă.