MENIU

VIDEO | Gest teribilist! Un tânăr a făcut drifturi cu căruţa in centrul orașului Stefanești din Botoșani. Ce măsuri au luat polițiștii

Drift cu 1 cal FOTO: Captura video

Un tânăr de 22 de ani a vrut să dea în spectacol după ce a început să facă drifturi cu căruţa în centrului oraşului Ştefăneşti din Botoşani, situat la graniţa României cu Republica Moldova.

Se pare ca tanarul, pasionat de filmele cu mașini din seria Iute si Furios, a încercat sa facă același lucru. Doar ca el dispunea doar de 1 cal putere si o caroserie de lemn. Ceea ce este uimitor, este ca tânărului chiar i-a ieșit manevra. A fost si filmat de prietenii lui de pe margine,  iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. 

În clip de vede cum tânărul mână calul să meargă cu viteză în cerc și derapează pe stratul de polei. După ce imaginile s-au viralizat, clipul a fost şters de pe reţelele sociale, conform Monitorul de Botoşani.

Tânărul a fost identificat şi sancţionat de oamenii legii cu 2800 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice. În paralel, şi Poliţia Animalelor a demarat o anchetă.

 

 

Mai multe articole despre:
tanar carutas drifturi cu căruță 1 cal putere