MENIU

VIDEO | Fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, condusă pe ultimul drum - Imagini tulburătoare

Înmormântarea Raisei, fetița de 11 ani ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni Foto: Captură video
Înmormântarea Raisei, fetița de 11 ani ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni Foto: Captură video

O familie răvășită de durere s-a despărțit sâmbătă de copila dragă. Raisa, fetița de 11 ani, omorâtă pe trecerea de pietoni de un polițist, a fost înmormântată. Sute de oameni îndurerați au condus-o pe ultimul drum pe copila ucisă pe trecere, de mașina poliției. Rudele, prietenii, dar și simpli trecători s-au adunat la Biserica "Tuturor Sfinților" din Sectorul 1 al Capitalei, unde a avut loc slujba de înmormântare a Raisei. Copila își va dormi somnul de veci la cimitirul din Chitila. Vă avertizăm că urmează imagini si informatii cu puternic impact emoțional. 

A fost durere fără margini la căpătâiul Raisei, copila ucisă joi pe trecerea de pietoni de către un polițist. Familia, dar și cunoscuții și colegii au venit să își ia rămas bun de la ea.

Destinul Raisei a fost curmat brusc joi, într-un groaznic accident rutier. Fetiţa şi prietena ei au fost lovite în plin, pe o trecere de pietoni din Capitală, de o maşină de poliţie. Raisa s-a stins la scurt timp după impact, în vreme ce prietena ei se află pe un pat de spital.

Intre timp, agentul vinovat de tragedie a fost lăsat liber. Mama copilei a povestit, cutremurată, că înainte de tragedie cu o zi, chiar în acel loc, fetița i-a mărturisit că citez ,,nici poliția nu mă lasă să trec pe această trecere”.

Oamenii revoltați de această nenorocire se pregătesc de protest. 

Pe imaginile suprinse de camere de supraveghere se vede cum agentul întâi verfică mașina, apoi merge la fetița prăbușită și o împinge cu piciorul. Nici măcar nu a văzut că mai în spate, o altă fetiță zăcea rănită. La audieri, el a spus că ,,s-a trezit cu fata pe parbriz”, semn că nici măcar nu era atent la drum. Mai mult, în fața procurorilor, nu a vrut să dea declarații și doar a spus că e șocat că e pus sub învinuire atât de repede. Nu uităm nici cum ieri i-a îmbrâncit pe jurnaliști.

Mai multe articole despre:
fetita ucisa de politist trecerea de pietoni