MENIU

VIDEO Femeia care a lovit cu bestialitate o vedetă Pro TV a fost reținută

Femeia care a lovit o vedetă Pro TV, adusă la poliție (sursă: captura video Pro TV)

Femeia bănuită că ar fi desfigurat-o pe vedeta de televiziune într-un magazin a fost reținută pentru 24 de ore. Tot scandalul a pornit după ce vedeta i-a reproșat unei șoferițe că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului. Victima a fost dusă de urgență la spital, plină de sânge și aproape leșinată.

Incidentul extrem de violent s-a petrecut sâmbătă seară, într-un magazin din Capitală. Un cunoscut designer, care lucrează pentru o emisiune difuzată de Pro TV, a fost desfigurat de o femeie. Victima a relatat că agresoarea avea un obiect dur în pumn și că, după ce a căzut la pământ, nimeni nu a sărit să-i dea o mână de ajutor.

În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, conducerea magazinului a făcut precizări. "Ca urmare a incidentului produs(...) societatea noastră dorește să își exprime regretul pentru producerea acestuia și totodată, dorim să ne asigurăm clienții că nu suntem de acord cu aceste practici barbare și condamnăm astfel de comportamente; pentru aceasta am pus la dispoziția autorităților abilitate filmările cu momentul producerii incidentului și sperăm într-o soluționare cât mai rapidă a acestuia."