MENIU

VIDEO/ Fabrica de globulețe a lui Moș Crăciun din Curtea de Argeș, fără copii din cauza pandemiei

Fabrica de globulețe din Curtea de Argeș, fără copii din cauza pandemiei

Fabrica de globulețe a lui Moș Crăciun nu are musafiri în acest an. Din cauza pandemiei, lipsesc sutele de copii care veneau în vizită an de an. Cu toate acestea, activitatea de acolo este în toi, iar angajații lucrează la foc continuu, relatează Realitatea PLUS.

Gălăgia și agitația lipsesc anul acesta la Fabrica de globulețe din Argeș, iar spiridușii lucrează singuri, în izolare. O imagine tistă, la care nu s-ar fi gândit nimeni.

"Atelierul lui Mos Craciun fara copii... Este foarte foarte trist. Cand o sa para copiii o sa se inveseleasca", a afirmat un angajat

"Este un pic mai dificil acest an, dar n-avem ce face: trebuie sa ne adaptam. Le simtim lipsa copiilor", a spus un altul.

Anul acesta, copiii pot vedea atelierele numai din exterior, prin geamul din sticlă.

În zona în care se pictau globurile, era zarvă mare anul trecut. Acum însă, angajații susțin că este o liniște ieșită din comun.

"E putin ciudat. Chiar le duc lipsa copiiilor si la atmosfera aia de Craciun, dar sper sa ne adaptam cerintelor. (...) Comenzi au fost, ne adaptam conditiilor, online...", povesteste un altul.

În toată această perioadă, fabrica lucrează însă la capacitate maximă, iar angajații spun că cererile sunt la fel de mari ca în anii precedenți. De această dată, cumpărătorii vor putea face comenzile online.

Mai multe articole despre:
fabrica de globuri curtea de arges