MENIU

VIDEO | Bătaie ca-n Vestul Sălbatic pe Aeroportul Suceava. Forțele de ordine nu au intervenit

Sursa foto: Captură video

Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie pe Aeroportul din Suceava. Scandalagii și-au împărțit pumni în interiorul aerogării și au continuat violențele în exteriorul terminalului. Forțele de ordine nu au intervenit pentru a opri conflictul. 

Totul a început când mai mulți bărbați au atacat un individ în interiorul aeroportului. La ieșirea din clădire, prietenii bărbatului agresat i-au sărit acestuia în apărare, iar conflictul a degenerat într-o bătaie cu pumni și picioare.

O femeie care a asistat la incident a sunat la 112, însă, până când a ajuns un echipaj, bătăușii s-au făcut nevăzuți.

Deși ordinea și singuranța publică trebuie să fie asigurate de angajații de la Poliția Transporturi Aeriene, Poliția de Frontieră și SRI, nimeni nu a intervenit pentru a opri conflictul.

Singurul care a încercat să îi calmeze pe bărbații agresivi a fost un angajat al firmei de pază. Unul dintre bătăuși se pare că a fost lovit destul de puternic și s-a ales cu o fractură nazală.

,,A căzut pe jos, telefonul ăsta este al meu. Mi-ai rupt nasul! Am certificat!’’, spune unul dintre bătăuși.

Polițiștii au deschis un dosar pentru lovire și alte violențe, însă abia luni vor stabili aceștia dacă închid sau nu dosarul în funcție de cine va depune sau nu plângere penală.

Mai multe articole despre:
bataie aeroport suceava forte de ordine