MENIU

VIDEO | Bărbat din Maramureș, rănit grav după ce a fost strivit de o căruță plină cu lemne

Bărbat rănit grav după ce a fost strivit de o căruță plină cu lemne

Un incident cumplit a avut loc, vineri, în Șugău, județul Maramureș. Un bărbat de 56 ani a fost rănit grav, după ce o căruță plină cu lemne a trecut peste acesta.

Bărbatul se afla la tăiat de lemne în zona Șugău și a fost grav rănit, după ce caii și căruța plină cu lemne au trecut peste trupul său, acesta suferind traumatisme.

„Bărbatul e din Șugău, are 56 ani si în acest moment e transportat cu elicopterul la Baia Mare. A alunecat fiind inaintea cailor si au trecut caii peste el si o parte a căruței dar a avut noroc ca nu a fost prins cu toate roțile căruței.

Apelul venit prin 112 ne-a anunțat despre un accident într-o zonă greu accesibilă. Un bărbat aflat la pădure a fost accidentat, caii și căruța plină cu lemne trecând peste el. Aparținătorul care a sunat la 112 a afirmat că bărbatul accidentat este conștient dar acuză dureri puternice.

Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formația Cavnic, se deplasează în zona menționată, respectând limita legală de viteză, fără mijloace de avertizare sonore și luminoase, având în vedere că încă nu este reglementată folosirea acestora în intervențiile 112. La fața locului va face joncțiunea și cu echipajele medicale trimise”, au precizat reprezentanții Salvamont Maramureș, potrivit publicației locale ziarmm.ro.

Mai multe articole despre:
maramures barbat ranit caruta lemne