MENIU

VIDEO - Accident grav surprins de camerele de supraveghere - Bebeluș în stop cardio-respirator, doi bărbați răniți grav

Accident

Un accident teribil a avut loc pe DN1, la intrare în municipiul Făgăraș. Un copil de doar un an și 3 luni a ajuns în stare critică la spital, in stop cardio respirator. Alți doi bărbați au fost și ei grav răniți. Totul după ce șoferul autoturismului a încercat să facă o manevră ilegală, iar mașina a fost izbită violent de un microbuz. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional! 

După cum se vede în imagini, mașina a fost lovită de microbuzul din spate, după care a fost propulsată într-un alt autoturism de pe sensul opus. Medicii încearcă să salveze viața micuțului după ce a intrat în stop cardio-respirator imediat după impact. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar în baza imaginilor vor stabili cine sunt vinovații. 

Patru persoane au fost rănite duminică, 6 noiembrie, la Făgăraş, judeţul Braşov, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.

„La data de 06.11.2022, în jurul orei 16:38, pe DN 1, la intrare în municipiul Făgăraş, pe sensul de mers dinspre municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autovehicul de trasport persoane. În urma coliziunii dintre vehiculul de transport persoane şi autoturismul aflat în faţa sa, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a fost colizionat de un al treilea vehicul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, între acestea fiind şi un copil”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

La locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, dar şi două ambulanţe SAJ.

Potrivit ISU Braşov, un bărbat în vârstă de 23 de ani a rămas încarcerat, fiind transportat ulterior la Spitalul din municipiul Făgăraş. El era conştient şi avea un traumatism la coloană şi un traumastism toracic.

 

Mai multe articole despre:
accident brasov fagaras