MENIU

VICTORIE!!! Cine este noua Campioană Mondială la fotbal?

Au intonat imnul României cu mândrie și au dat tot ce aveau mai bun pe teren! Pentru a doua oară consecutiv, Naționala Artiștilor Fotbaliști –România este campioană mondială!  După un turneu extrem de dificil, cu meciuri spectaculoase România a câștigat “Artists Footsall World Cup IRAN 2015”.  După reguli Oficiale FIFA, românii noștrii au jucat și au învins în finală, cu 4-1, Naționala Artiștilor din Iran. Imagini exclusive din timpul meciului.

Imagini EXCLUSIVE din timpul meciului Iran - România

Primul gol a fost marcat în minutul 5 al primei reprize, iar jucători noștri eu explodat de bucurie.

Românii au învins cu 1-4 Naționala Artiștilor din Iran, rezultat extraordinar, în ciuda faptului că au jucat pe terenul adversarilor. 

Lacrimi de bucurie pentru artiștii români care ne-au reprezentat țara cu cinste în celălalt capăt al lumii.

“Suntem mândri că suntem români. Aceasta este generația de aur a artiștilor. Bravo”, spunea președintele Naționalei Artiștilor Fotbaliști –România, Mihai Lazăr. 

"Si ne doare la banana, România-i CAMPIOANA" cântau jucătorii bucuroși la finalul meciului

La finalul meciului, din tribune, în ciuda numărului mic de suporteri români, se auzea la unison: "ROMÂNIA !"

Miile de spectatori prezenți pe stadion alături de artiști din celelalte țări care nu s-au calificat, au felicitat echipa campioana!

Mâine seară va avea loc premiera campionatului “Artists Footsall World Cup IRAN 2015” când artiștii români vor primi cupa mult așteptată.

În semn de apreciere, statul Iranian a invitat echipa României la micul dejun mâine dimineață, la guvernul din Teheran, îîntâlnire în cadrul căreia artiștii vor primi și mici atenții. 

Delegația Naționalei Artiștilor Fotbaliști -România se va întoarce acasă duminică dimineața. Artiști vor ateriza la București pe aeroportul Henri Coanda, la ora 09:15. 

Felicitări artiștilor pentru artiștilor pentru reușita lor! 

 

Mai multe articole despre:
Nationala Artistilor Fotbalisti