MENIU

Victor Socaciu, pe ULTIMUL drum! Marele artist va fi înmormântat joi - Care a fost cea mai aprigă dorință

Victor Socaciu va fi înmormântat joi

Victor Socaciu va fi înmormântat joi, 30 decembrie, în localitatea Cornu din Prahova. Artistul a fost vegheat o noapte întreagă la Sala Palatului, iar ulterior sicriul cu trupul său a fost depus la Palatul Parlamentului. Cei care l-au îndrăgit au putut să-i ofere un ultim omagiu.

„Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova”, a anunțat fiica sa, Ana Maria Socaciu.

Soția lui - Brândușa Simion ar fi vrut să îl înmormânteze la Cimitirul Bellu din București. „Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Anul acesta, marele cântăreț a avut mai multe probleme de sănătate. În aprilie a avut covid, după un festival de folk la Breaza. În septembrie a ajuns la spital, cu rinichii, în 2009, acesta suferind o operație de transplant de rinichi.

Mai multe articole despre:
victor socaciu inmormantare cornu