MENIU

Victor Ponta: Toată lumea ştia că Tel Drum e a lui Dragnea

Victor Ponta

Serialul "Valiza" nu l-a surprins pe Victor Ponta. Fostul premier a declarat la Realitatea TV, la "Talk News". că toată lumea știa că Tel Drum este deținut de Liviu Dragnea. Lipseau doar documentele doveditoare.

"Toată lumea ştia că Tel Drum e a lui Dragnea, dar eu ca prim ministru nu am avut documente niciodată. Tel Drum era firma lui Dragnea, de acolo se plăteau lucrurile lui Dragnea, de la avionul privat cu care se zbura până în Portugalia şi de acolo curse de linie în Brazilia, la elicopter şi la toate celelalte lucruri", a spus Ponta la Realitatea TV.

Victor Ponta a mai spus că nunta lui Dragnea junior a costat un milion de euro!

"Explică-mi mie ca psd-ist pe care ma anunţi cu mare bucurie în suflet că mai îmi dai 50 de lei în plus la salariu cum îţi faci tu nunta de un million de euro şi îi iei copilului ultimul model de maşină".

Cât despre excluderile din partidul condus de Liviu Dragnea, Ponta susţine că acestea sunt total nejustificate.

"Să ajungi să îţi dai afară secretarul general care ţi-a stat alături, care ţi-a condus campania, care a fost o campanie bună, să dai afara şeful unei organzaţii Dâmboviţa care din 2012 câştigă foarte mult. De ce? ca să stai cu Vâlcov de la PD, cu Codrin de la PRM ş atât?", a mai spus Ponta.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Tel Drum