MENIU

Victor Ponta, sceptic cu hernia lui Dragnea: "E un campion mondial la tras de timp"

Fostul premier Victor Ponta, care a fost și el tratat pentru probleme cu coloana, se miră că Liviu Dragnea e tratat cu perfuzii, că singurul care e starea lui e Codrin Ștefănescu și spune că șeful PSD e "campion mondial la tras de timp".

Procesul lui Dragnea va continua indiferent de prezența sau absența șefului PSD de la termenele de judecată, spune Ponta.

"Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu.

Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală.

Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme", a declarat Victor Ponta la o emisiune TV.

Potrivit fostului premier, starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, dar toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea.

"De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea. Dragnea e un campion mondial la tras de timp, un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi", a spus la Digi24 Victor Ponta.

La scurt timp după ce instanța a decis amânarea unei decizii în dosarul DGSAPC Teleroman, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze.

Dragnea schimbă macazul, imediat după decizia instanței! Nu mai vrea operație

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Liviu Dragnea