MENIU

Victor Ponta nu vrea Realitatea TV în grila de la Parlamentul European

<p>Victor Ponta</p>

Premierul Victor Ponta, nemulţumit că planul europarlamentarilor PSD de a schimba canalul Realitatea TV cu Antena 3 la Bruxelles bate pasul pe loc. Şeful Executivului susţine eliminarea Realitatea TV din grila internă de televiziuni de la Parlamentul European.

Potrivit Mediafax, ca principal argument, Ponta a adus faptul că PSD a ocupat jumătate din locurile rezervate României în Parlamentul European, dar, când s-a pus problema unei "minore schimbări" privind canalele interne de televiziune din cadrul acestui for, Partidul Popular European a transmis că nu poate fi schimbat nimic .

"În Consiliul European suntem 11 prim-miniştri socialişti şi social-democraţi şi 11 prim-miniştri din PPE, dar în media europeană şi opinia publică pare că PPE conduce încă totul în Europa", a declarat Ponta.

"Este misiunea noastră să dovedim că avem o voce şi o influenţă egale la adoptarea deciziilor în Uniunea Europeană", a mai spus premierul, într-o întâlnire cu grupul european al social-democraţilor din Parlamentul European.