MENIU

Victor Ponta: "Klaus Iohannis a fost doar la Realitatea. A doua dezbatere a fost cu Monica Macovei"

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seară la Antena 3, unde a participat la o emisiunea moderată de Mihai Gâdea. Candidatul la prezidenţiale nu a uitat să îşi "înţepe" oponentul, pe Klaus Iohannis, despre care a spus că nici măcar nu s-a aflat în studiul celei de-a doua dezbateri, care a avut loc miercuri, la B1 TV, ci doar la prima, la Realitatea TV, de marţi seară.

Victor Ponta a explicat, iniţial, care sunt motivele pentru care contracandidatul său nu este pregătit să devină preşedintele României, spunând: "Domnul Iohannis nu este deloc pregătit să fie preşedintele României. Nu poţi să zici mă duc la Cotroceni, nu ştiu politică externă, nu ştiu securitate naţională, nu cunoşti judeţele, nu s-a dus la Cernăuţi şi Chişinău, e total nepregătit. Sunt pregătit să mă bat pentru ce e bine pentru România."

Premierul Ponta a mai explicat şi faptul că s-a pregătit două zile înainte de dezbateri, insistând că doar la dezbaterea de marţi seară, de la REALITATEA TV, a venit Klaus Iohannis, marţi, la B1 TV, confruntarea având loc cu Monica Macovei.

"Iohannis nu a venit pentru că adevăratul Klaus Iohannis a fost la prima dezbatere de la Realitatea, a fost arogant, suficient. Eu m-am pregătit câteva zile, nu poţi să te duci să fii preşedinte pentru că te cheamă Iohannis. A doua dezbatere a fost cu Monica Macovei, m-am uitat să văd dacă avea o cască în ureche, se uita pe pereţi, nu se uita spre mine. A venit cu o listă pe care o ştiam de la Monica Macovei. Nu aţi văzut că nu ştia cum îl cheamă pe şeful PNL Argeş? Ieri a fost o poleială. Dacă îl întrebaţi cum l-am întrebat eu alaltăieri cât e pensia medie, nu se poate să nu ştii cât e pensia medie...", a mai declarat Victor Ponta.