MENIU

Ponta îi dă dreptate lui Iohannis în "războiul banilor" cu Dragnea

Fostul premier al României, Victor Ponta, îl acuză pe Liviu Dragnea că minte atunci când contestă datele prezentate de preşedintele Iohannis despre execuţia bugetară din primele luni ale anului 2018.

"Mă bucur că preşedintele s-a trezit în sfârşit. Atunci când îţi cresc încasările cu 10% şi cheltuielile cu 20%, e ca într-o familie, dai faliment. Cifrele sunt clare pentru cine vrea să le citească. Are dreptate Iohannis. Dragnea şi ceilalţi cred că dacă spun la TV un lucru ăsta e adevărul. E ca şi minciuna cu fondurile UE, când adaugă în raportări agricultura, păi la fonduri structurale este catastrofă şi Rovana Plumb ne spune mereu de agricultură. Aşa e când minţi şi ţipi şi nu te întreabă nimeni şi toţi se uită la acelaşi televizor", a declarat miercuri Victor Ponta.

Dragnea, provocat la o dezbatere pe teme economice după contrele cu Iohannis

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a reacţionat după ce preşedintele Iohannis a criticat în termeni duri performanţele economice ale Guvernului şi a cerut demisia premierului.

"În seara asta presedintele Romaniei a prezentat o lista intreaga de minciuni. O informatie neadevarata e minciuna. Dupa parerea mea, ceea ce face presedintele Iohannis de o perioada de timp si anume sa arunce in spatiul public informatii neadevarate care se referă la rezultate economice poate reprezenta un atac la siguranta nationala, pentru ca produce neincredere", a declarat Liviu Dragnea săptămâna trecută.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Liviu Dragnea