MENIU

Victor Ponta este dezamăgit de Mihai Fifor: ”Este o slugă oricui este șef”

<p>Victor Ponta</p>

Liderul Pro România, Victor Ponta, spune despre secretarul general al PSD, Mihai Fifor, că este ”o slugă oricui este șef”.

Victor Ponta a declarat la DC News Live că nu credea că Fifor este în stare să facă o glumă. Acesta a făcut și declarații referitoare la un posibil guvern Pro România - PSD - ALDE, după picarea moțiunii. 

”Asta este pentru mintea lui Fifor, a făcut și el o glumă, nu credeam că este în stare să facă o glumă.  Este o slugă oricui este șef! Sunt foarte dezamăgit de el. Tocmai că nu-i un prost, dar de ce să te pui slugă la Dragnea, la alții?

Când am intrat eu în PSD erau oameni deștepți și toți mi-au zis mereu: nu trebuie să stai izolat, ai grijă să ai mereu aliați. De aceea, eu am sprijinit înființarea ALDE, pentru că altfel PSD cu cine mai face alianțe locale, naționale?”, a spus Victor Ponta.

Tot la DC News Live, Victor Ponta a spus că după înlăturarea Vioricăi Dăncilă va merge la PSD, fiind posibilă o alianță Pro România - PSD - ALDE, care să fie pusă pe masa lui Klaus Iohannis. Acesta a făcut și un portret al unui eventual premier.

”Eu cred că după ce pică Guvernul Dăncilă, o să merg la foștii mei colegii mei colegi de la PSD, alături de cei de la ALDE și am să le spun în felul următor: haideți să semnăm toți parlamentarii celor trei partide un angajament și să mergem la Cotroceni, cred că în total suntem vreo 260.

La Cotroceni mergem și-i spunem domnului președinte: noi suntem parlamentarii aleși în anul 2016, suntem 260 de parlamentari și vrem să ducem guvernarea până la sfârșit. Uitați de Dăncilă! Gata, Dăncilă nu mai este! Prim-ministru trebuie să fie o persoană care să nu fie implicat politic. Nu trebuie să fie un premier de la PSD, de la Pro România că e partid prea mic sau de la ALDE”, a spus Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
null