MENIU

Victor Ponta: "Călin Popescu Tariceanu a reuşit să îi bage minţile în cap lui Dragnea"

Victor Ponta: "Călin Popescu Tariceanu a reuşit să îi bage minţile în cap lui Dragnea"

Președintele Pro România, Victor Ponta, a scris pe pagina sa de Facebook că... Tăriceanu a reușit să-i bage mințile în cap lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta a făcut câteva remarci acide la adresa lui Liviu Dragnea şi a problemelor pe care le ridică mult-discutata lege offshore.

"Am citit cu atenție noile prevederi ale legii (cele apărute în presă că nu le primim de la conducerea Camerei ) - și văd cu satisfacție cum a reușit Călin Popescu Tăriceanu să îi bage mințile în cap lui Dragnea și să revină la prevederile inițiale din proiectul care plecase de la Guvern și fusese aprobat de Senat! Toate cererile ( legitime) ale investitorilor, care fuseseră scoase de Dragnea la Camera Deputaților în luna iulie, au fost reintroduse / tot ce pusese inițial în proiect Guvernul Tudose apare în formă care va fi votată azi. Foarte bine. Penibilul circului din iulie când Dragnea strigă pe la Parlament și seară la Antena 3 că a modificat el radical legea s-a uitat / declarațiile fioroase ale lui Darius Valcov “dacă cineva modifică și o litera din proiectul adoptat este trădare națională” ne fac acum să radem / iluzia lui Daddy că negocieaza el cu companiile americane să pună presiune să îl primească Trump și să îl ajute cu dosarele s-au dovedit o ridicolă strategie “de Teleorman” / Livache - fiară anticapitalistă din iulie s-a dovedit un simplu tigru din hârtie.

Deputații PSD care au votat în iulie propunerea aberantă de lege apărută în ultimul moment de la Dragnea și Valcov fără să aibă habar ce conține - vor vota acum noul proiect care este schimbat “pe ici pe colo prin părțile esențiale” ( poate doar Pleșoianu să se țînă de cuvânt și să fie împotriva dar ce contează?)/ câțiva trepadusi o să baiguie în față camerelor de luat vederi ce mare succes au obținut - iar orbii din Opoziție o să fie contra neînțelegând că au fost incluse ieri toate punctele susținute acum o săptămâna chiar de ei. La televizor trompetele care în iulie lăudau “vitejia” lui Dragnea în lupta cu investitorii o să se facă în seară asta că plouă și o să bage repede încă o emisiune cu protocoale și Stat Paralel - de câte ori i-a “ars” Livache ce mai contează încă o dată - telespectatorul oricum nu înțelege nimic .

Episodul tragicomic al “Negociatorului fioros Dragnea care bagă spaima în burgheji” se termină azi / sper acum să ne comportăm că o țară stabilă și predictibilă , să pornim investițiile și să folosim resursele din Marea Neagră pentru dezvoltarea României - până iese primul metru cub din Mare ( prin 2022) speră să iasă și Dragnea “de la Facultate”, a scris Ponta pe Facebook. 

 

Sursa foto: Facebook Victor Ponta 

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Dragnea Facebook